Informatie voor de werkgever

Elke organisatie heeft op een gegeven moment behoefte aan nieuw, vast of tijdelijk personeel. Flevowerk kan uw bedrijf hierin ondersteunen, door goede kennis van de (regionale) arbeidsmarkt en jarenlange ervaring in de uitzendbranche zijn wij in staat om ook voor uw organisatie snelle en professionele personele oplossingen te bieden.

Voordelen van het werken met uitzendkrachten is dat Flevowerk de totale loon administratie voor uw bedrijf verzorgt en de sociale afdrachten, belastingen, vakantiegeld en reserveringen voor uw bedrijf regelt. Ook kan de uitzendkracht bij uw organisatie geen enkele aanspraak maken op salaris verhoging, positieverbetering, vast dienstverband, etc. omdat niet uw bedrijf maar Flevowerk als werkgever fungeert. Vanzelfsprekend is de uitzendkracht verzekerd van een goede rechtspositie via de CAO voor uitzendkrachten.

Naast het uitzenden van personeel behoort het payrollen, detacheren, werven en selectie ook tot de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact met ons op.